Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
"ben gerekeni yaptım zaten." kısmını anlamamıştım. Bugün farkettik.
Nur'un Teras Bahçesi
Konusundaki yazı ve resimlerin bir bölümünü silmiş.
Last edited by bennur; 26-07-2009 at 17:06
"ben gerekeni yaptım zaten." diye yazdığı tarih: [B]26-07-2009, 17:50
|
Herkes dilediğini yapmakta özgürdür. Gitmek-kalmak, beğenmek- beğenmemek, okumak-okumamak seçimlerimiz arasında.
Alıntı:
Sadece tepki gösteren ama gitmeye niyeti olmayan birini göndermiş olabilir miyim diye düşünen varsa diye bu bilgiyi ekliyorum...
Bennur'un açtığı konuya yazılarıyla katılan ama artık yazdıkları havada kaldığı için anlamsızlaşan arkadaşlardan özür dilerim. Çünkü o başlığı silmek zorundayım
|
amaaaaaaa eğer ki burada birşeyler paylaştıysak, birşeyler yazıp çizdiysek bunların sorumluluğunu da taşımak zorundayız. Ben küstüm, giderken de herşeyimi yanımda götürürüm tavrı bana çok hoş gelmedi açıkcası. O zaman paylaşım nerede kalıyor?
Şimdi beni de malinacılıkla suçlayanlar olacaktır. Evet ben Malina'nın zekasına, sabrına, sağduyusuna herzaman hayran olmuşumdur. En ayrı görüşte olduğumuz gün dahi bu özellikleri hep gözümün önündeydi. Bu sitede Malina dışında herkesin yanlış yapma, kapris yapma, küsme, küfretme, alayetme ve dahi gitme özgürlüğü var ama Malina'ya bu özgürlükleri hiç tanımıyoruz. Aslına bakarsanız o bir ikon değil, aynı bizler gibi etten, kemikten ve sinirden ibaret bir insan. Bunu da hiç unutmayalım lütfen.