View Single Post
Eski 29-07-2009, 07:49   #132
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Güzel mesajlariniz icin cok tesekkür ederim. Gercekten de bu kadar doga icinde olmak cok huzurlu. Üstelik de hem doganin icinde hem sehrin icinde oldugunuzu düsünürseniz. Sehir merkezine gidip (ki her yerlesim yerinden 5-10 dakikalik mesafe) islerinizi hallettikten sonra bu sakinlige geri dönmek mükemmel. Burada sevdigim baska bir sey de evlerin ve sehir merkezinin birbirinden ayrilmis olmasi. Evlerin icinde ne bir bakkal, ne bir market ne de baska bir isyeri görmeniz mümkün degil. Tabii sehir merkezindeki apartman daireleri saymazsak ama genelde insanlarin geleneksel yasayis tarzi müstakil evler. Eyaletlere ayrilmis Avusturya´da bir kac büyük sehir disinda hayat hep böyle. Istanbul benim icin hala dünyanin en güzel sehri olsa da bu dogalliktan kopmam da cok zor. Tatile geldigimde hayallerimde yasattigim cocuklugumu yasadigim Istanbul`u bulamiyorum ne yazik ki. Eskisi gibi kalan bir kac semt disinda her sey cok farkli. Oysa buralarda insanlar gelenekseli, huzurlarini korumak adina tek yürekle hareket ediyorlar. Yasadigimiz semte acilmak istenen bir markete karsi imza toplayip engellenmesine bizzat sahit oldum. Market acilirsa cok fazla araba gelir asiri yogunluk ev sahiplerinin huzurunu bozar diye herkes karsi cikti. Keske biz de degerlerimize, hayat kalitemize bu kadar sahip cikabilsek.

Düzenleyen ciceksever70 : 29-07-2009 saat 07:50 Neden: Yazim hatasi
ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön