View Single Post
Eski 28-07-2009, 20:04   #52
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Merhaba dostlar.... Bana kızmış olabilirsiniz niye tenezül edipte mesajlarımıza cevap vermiyor diye.
Sevgili dostlar oğlum bisikletten düştü iki dişi kırıldı ve dudak altını yırtıldığından 6 dikiş attı doktor. Birde bilgisayarım 4-5 gündür problem çıkardı bundan dolayı siteye giremedim.Hepinizden özür dileyerek 26.07.2009 pazar günü hocalarımla tarlaya gittik.Saat 07.00 Kahvaltı hazırlığı yaparken bende bitkilerin resimlerini çektim ve su motorunu sulamak için hazırlık yaptım. Annem kalan soğanları toplarken ,ablam çayı demleyip kahvaltıyı hazırlıyordu.Bu arada bağı son bir kez traktörle sürmemiz gerektiği için kayın pederime telefonla haber vermiştik sağolsun kendisi traktörünü alıp 08.30 da tarlaya geldi.Sabah 06.00 da odun fırına pişirmek için verdiğim patlıcan,acı yeşil biber, domatesleri ve pide ekmekleri sofraya koyduk.Hep birlikte odun semaverinde pişen çayla kahvaltı yaptıktan sonra görev taksimi yapıldı.Kayınpederim bağı sürerken ben ve annem sebze ve ağaçları sulama yaptık. Ablamda kalan soğanları toplamaya başladı.sabah ilk fırsatta heycanla tüm ürünlerin Resimlerini çektim. Ürünleride topladım.işte resimler ekte.

Eklenen Resimler

Düzenleyen bahtiyar02 : 28-07-2009 saat 20:36
bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön