View Single Post
Eski 28-07-2009, 18:53   #119
selenn
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Hakikaten ne bibermiş, isminden başlattı site sahibinin kibarlığını sorgulamaya kadar götürdü konuyu.

Ne mafya patronluğu kaldı, ne faşistliği... pes doğrusu. Amaç ne? Hadi biberin adını değiştirelim dediler olmadı, "başlık böyle kalacak" denince bari yeni bir gündem olsun diye malina'ya mı saldırıya başlandı?

Yok yeterince kibar değilmiş, yok aramıza katılsaymış, yok daha fazla dost edinseymiş.Şimdi malina'ya yaranmaya çalışıyor diye düşünenler vardır; düşünmelerine gerek kalmasın ben niyetimi baştan söyleyeyim; kendisini şahsen tanımam.
Sadece foruma üye olduğum tarihten bu yana çok yerinde noktalarda, birkaç kelimeyle lafı fazla uzatmadan verdiği cevaplarla forumun düzenini koruduğunu gördüm. Hatta bazen sabrına da şaşırdım. Bugün bu forumda hala sohbet edip, bilgi paylaşımında bulunabiliyorsak demek ki sayın malina'nın ve diğer yöneticilerin yerinde verdiği kararlar işe yarıyor. Kimimiz mesaj yazarken neredeyse incelikten kırılıp "ablacımlara, abicimlere" vardırıyoruz mevzuyu, kimilerimiz ise söylemek istediklerini daaan diye söylüyor. daan diye alnına tabanca dayamak diye bunu kastediyorsanız eğer bu tarz meselesi başka bir sıfat yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum. (Mafya patronluğu diye bunu diyorsanız yakışır kendisine.)

Dost edinip aramıza katılma mevzusuna gelince kendisinin pek de dost edinme kaygısında olduğunu zannetmiyorum. Bence aramıza katılmaması iyi de olur, hangimizi kucaklayacak değil mi?

Forumda sohbet edip, bilgilenebiliyorsam ve aynı dili konuşabileceğim bir grupsa burası bu bana yeter de artar. Benim düşüncem bu.

Unutmadan teyze bu biber neymiş böyle. Tohumlarından bana da ayırırsan ben de sünnet ettirir sofraya çıkarırım

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön