Size verecek cevabım yok sayın malbman (isminizi doğru yazıyorum görüyorsunuz değil mi?) Konuyu farklı bir mecraya taşımak gibi bir gayretim olsaydı size burda cevap yazardım zaten. o kadar yazdığım uzun cevaaplardan sonra size mi cevap veremeyeceğim. Sizin bahsettiğiniz mevzu kusura bakmayın ama asla bizim ailede olmadı. Ve benim çevremde de asla olmadı... Sizin çevrenizde nasıl insanalr vardı orasını bilemiyorum. Kusura bakmayın bu konuyu sadece özelden yazarım, burda biberle yakından uzaktan alakadar olmayan bir konuyu tartışacak halim yok. Size bahsettiğim veyada (olursa) bahsedecek olduğum konuları anlayabilmeniz için önce çok başka şeyleri anlamanız gerekiyor... bu da uzun bir süreç istiyor. Her ne ise. siz hangi isimle isterseniz hitap ediniz. yukarıdaki mesajımda söylediğim gibi özelden cevap verme amacım belli, hadi öğretmenimiz malinaya şikayet et beni... "öğretmenim arkadaşıma bişey der misiniz"...
her zaman her yerde her topluluğun arasında kötü kimseler çıkar. Fakat bu o toplumun geneline mal edilemez. İyi insanların kötü 1-2 sözü ya da yönü olabileceği gibi tam tersi, kötünün de iyi 1-2 özelliği yönü olabilir. Şeytan dahi sadece yalan söylememiştir.
O nedenle verdiğiniz örnek durumun doğru dahi olması ihtimalini göz önünde bulundursak benim size vereceğim örneklerin sayısının yakından uzağından geçemez. anccak bu konuyu aşar. ama siz pekala değil p...s demeyi, argodaki diline kadar her haliyle kullanabilirsiniz, ayıp değil ne de olsa.
|