View Single Post
Eski 28-07-2009, 14:05   #89
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Gitmek isteyeni tabi ki tutmazdım. Sadece yukarıda yazdığım gibi sonra dan yaptığınız açıklamaları ilk başta yazar ,gerekçeleri gösterir sonrasında da kişi hala gitmek istiyorsa tabi ki üyeliğini silerdim.
İki kezdir sonradan yaptığım açıklamaları beğendiğinizi söyler bir tarzınız var.
yazdıklarım bunlar:

Alıntı:
"Bazılarımıza normal gelen herhangi bir olay, bir kelime diğer bir insan için normal olmayabilir, bundan daha doğal bir olay olamaz." demişsiniz. Ben de böyle düşünüyorum. Bu nedenle fikir belirtenler arasında beğenmediklerini dile getiren arkadaşlar hala forum üyesi... Kimseye "beğenmezseniz gidersiniz" diyen yok. Ama "adını değiştirmezseniz giderim" diyene de eyvallah diyecek halimiz yok.
İlk cümlemden daha kötü bence. "eyvallah diyecek halimiz yok" ifadesini yazmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Oysa "Başka ayrılmak isteyen varsa haber versin" cümlesi daha iyi idi...

Dediğiniz gibi kışkırtıcılık söz konusu olsaydı, sadece bir kişi kıştırmazdı değil mi?

Buradaki yazışmaların ayrıca bir açıklamaya ihtiyacı var mı ki, "en yüksek merci olarak" fazladan ikna edici şeyler yazayım?

İkinizin yazdıklarından da anlıyorum ki, yönetici olsaydınız hem isim değiştirmeyi onaylamazdınız hem de gitmek isteyeni tutmazdınız. O zaman bu tavrınızın anlamı ne? Daha nazik olsan daha iyi olur içerikli itirazlar beni pek tatmin etmiyor.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön