View Single Post
Eski 28-07-2009, 12:56   #83
jineop
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili Malina,
Bakın ne güzel ifade etmişsiniz.Ben zaten bu rest çekme olayının doğru olduğunu ve bu yüzden başlığın değiştirilmesi fikrinin doğru olduğunu savunmuyorum. Ama sizin ifadeniz de o kadar kesin ve net ki.Ben olsam son açıklamanızı en baştan yazar bu başlığı da ilginç sebzeler gibi ana başlık altına alırdım.Kısa ve kesin yaklaşımın yanlış anlaşılabilme yönünü ortaya koymaya çalışıyorum. Amacım sadece yanlış anlaşılmaları eksik ifade nedeniyle olmasını önlemek ,sizi mutsuz etmek ya da size karşı saygısızlık etmek değil. Biraz güzel sözle süslenmiş ,ılımlı ama tabi ki doğrularınızdan tavizsiz. Sevgiyle kalın.
Sevgili Malina,
Konuya cevabımı zaten yazmıştım. Gitmek isteyeni tabi ki tutmazdım. Sadece yukarıda yazdığım gibi sonra dan yaptığınız açıklamaları ilk başta yazar ,gerekçeleri gösterir sonrasında da kişi hala gitmek istiyorsa tabi ki üyeliğini silerdim.
Hakany nin uslubunu ,ya da başlığın değiştirimesi ile ilgili isteğinin doğru olduğunu savunmadığımı yazmıştım. İsmi değişir ya da değişmez beni hiç rahatsız etmiyor.Başlığı ilk gördüğüm de şaşırdım ama hiç üstün de durmadım.Benim anlatmaya çalıştığım olay ne olursa olsun en yüksek merci olarak hiçbir açıklama ihtiyacın da bulunmadan,'Başka ayrılmak isteyen varsa haber versin...' diye yazmış olduğunuz cevap ,kişileri karşı çıkmaya davet eden tarz da.
Sizin yazdıklarınız normal, benim "Başka ayrılmak isteyen varsa haber versin..." demem kötü, ayıp, seviyesiz vs vs öyle mi?
Demişsiniz,bu tarz bir suçlama okudunuz mu yazdıklarım da,lütfen tekrar okuyunuz.
Yazdıklarım kısa olabilir ama anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Bu site de siz ya da herhangi birisi ile yaşadığım en ufak bir tatsızlık olmadığı için son yazdıklarınıza anlam veremiyorum.
Yoksa var da ben mi bilmiyorum?Sevgiyle kalın.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön