Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
İyi bir noktaya parmak basmışsınız
Üslubumu eleştirmek isteyenlerin bu vesile ile içlerindekileri boşaltmalarının bitmesini bekliyorum. Burada bir trafik polisi görevi yaptığımı farketmeyip, anne şevkati bekliyorlar. Araba yanlış yere park edildiyse ve ben "park yasak" diyorsam, bu sert üslup oluyor. Faşistlikten, mafya patronluğuna uzanan yelpazede yerimi alıyorum
Yazışmaların biber yetiştirmeyle ilgili olmayan bölümleri (daha önce yaşanan tartışmalarda olduğu gibi) bir süre sonra ayrılacaktır.
|
Sevgili malina cevabınız için teşekkür ederim. Sizi eleştirenlerin içlerini boşaltmalarını beklediğinizi belirtmişsiniz.Ben sizin, yönetici olduğunuz için, bunu göğüsleyebileceğinizi düşünüyorum. Benim endişem; size içini boşaltmasını bekledikleriniz birbirlerine girerse ve işi hakarete vardırırlarsa yani sizin deyiminizle(trafik polisiyim dediniz ) eğer kaza yaparlarsa ve hem maddi hemde manevi kayıp oluşursa bu kazada sonu tatsız bitebileceğidir.
Gerçi burada yazanların çok büyük bir çoğunluğu belli seviyede insanlar ama biz millet olarak aynı zamanda çokta duygusalızdır bunu herkes iyi bilir.
Sonuç olarak son paragrafınızda belirttiğiniz o sürenin bitimini merakla bekleyeceğim.
Saygı ve sevgilerimle...