Konu başlığı açılmadan önce internette satışını gördüğüm bir biberdi bu. Orda görünce merak etmiştim. Sitemize yönelip yararlarına bakmak istemiştim. Ertesi gün olacak galiba bu konuyu gördüm ve beklemeye başladım. Belki bilgili insanlarımız bu bitki hakkında bir bilgi vererek bizi aydınlatır. Sitemize yakışacak tavır ve hareket bu olmalıydı. Bir gün geçmesi ile olaylar patlamak vermeye başladı ve ta bu hale kadar geldi. Litaraturde olan bir bitki için bu kadar büyütüp konuşmak çok garip geldi bana. Ağzım açık bir şekilde bütün yazışmaları takip ettim. Böle bir biberin şekli için konulmuş bir ad olarak düşünmek lazım bence. Terbiyesizliği eleştirmek istiyenler bir zahmet kafalarını sokağa çıkarsınlar. Daha 3 yaşında yeni konuşmayı sökmüş çoçuğun dilinde bile küfür yatıyor. Siz çoçuklarınızı o çoçukların yanına gönderince bu biber terbiyelerini bozmaları için az kalır. En fazla çoçuklar bibere bakıp gülecektir veya arkadaşlarına gösterecektir. Terbiyesizlik ile alakalı değil bence. Cinselliği öğrenmeleri zamanı gelince yanlış kelam şeyleri öğreniyorlar. Yanlış sitelere girip film izliyorlar. Bir biberi görmek o kadar büyültecek bişey değil. İsmini de bu kadar büyültecek bir olay değil.
Sayın malina'ya hak veriyorum site yneticisi olarak. Bende iki sitede yöneticilik yapmaya devam ediyorum. Sanıldığı kadar kolay bir olay değil. Binbir türlü dert ve srn içinde yaşıyorsunuz. En ufak gösterdiğiniz yumuşama pahalıya mağolabilir. Çünkü yüzbinlerce üye ona le olmuş, buna böle olmuş diyorlar. Sayın malina'ya sonuna kadar destekliyorum.
Düzenleyen isolet : 28-07-2009 saat 12:55
|