View Single Post
Eski 28-07-2009, 07:30   #31
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cennetbahçesi Mesajı Göster
Arzu hanım alanyada çok yıllık ipek diyor peyzajcılar hatta maki peyzajın sayfasında arştırdım çok yıllık ipek geçiyor adı tabi sizler daha iyi bilirsiniz Adalet hanım tumbergiyaların tohumu yok herhalde hibrit onun için yok diye düşünüyorum bu gün oraya buraya dağılan dalları toparlarken bir dalını kopardım sizin için perlite gömdüm 5 çelik kök salar salmaz adresinize göndereceğim siz bu çiçeğe ilgi gösterdikten sonra benimde çok dikkatimi çekmeye başladı su için koyduğumuz büyük bir tankerimiz var onun kenarına ekip te gölge yaptırmadığımız için çok pişmanlık duydum zira ne yaprağını döküyor nede bakım istiyor arsızca uzayan dallarına yön vermek yetiyor ayrıca çok yıllık ipeklerdende köklendireyim sizde yoksa
Sevgili Cennetbahçesi, çok ama çok mutlu oldum, dilerim bütün çelikler tutar, sadece yaylada kışı geçirebilirler mi diye düşünüyorum, tohum oluşturmadıkları için her yıl yeniden ekmek imkansız.
Bir deneyelim, ben onu en iyi güneş alan alanlardan bir yere dikerim.
Çok yıllık ipekler için de aynı durum söz konusu, yine de denemekte fayda vardır diye düşünüyorum, buralarda hiç görmedim.

Sevgili Arzu Kırlangıç, gerçekten semizotu gibi, belki yaprakları da yenebilir, bir denesem mi?

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön