View Single Post
Eski 28-07-2009, 04:24   #68
Savaş
Ağaç Dostu

Savaş's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eylems Mesajı Göster
Bitkilerin isminin değiştirilmesi taraftarı olan arkadaşlarım lütfen şu isimle anılan ve mis kokusu için aldığımız bitkiye de isim bulabilirmisiniz? Biber biberdir. İsmine takılmamalı bence.
eylems arkadaşım, güzel bir örnek vermişsin. Ben şimdi haddimi aşıp daha güzel bir örnek vereceğim. Hem "Müslüman" hem de "abes", "çirkef", "ayıp", "ahlaksızca"...

Sıkı durun: İşte link,

http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori...=yarak&ayn=tam

bu linke bakmanız yeterli midir? Hani ya ayıp diye buraya yazmadığım için bazılarınız mutlu mu olsun? Ben yine de yazıyorum: konumuz "yarak". TDK sözlüğüne bakınız, kaç anlamı var? Hangi anlamı öncelikli yazılmış? Türkçe mi? Hayır, Osmanlıca. Ancak, sıkışınca özellikle erkekler bu kelimeyi kullanmaktan sakınmazlar, utanmaz ve sıkılmazlar; peki ben şimdi burda örnekleyince ayıp mı olacak? Dünya literatürüne geçmiş mi? Geçmiş. Azerbaycan taraflarında "Silah" kelimesi "Yarak" olarak söyleniyor. Şimdi biz Müslümanız, bize ayıp, onlara ayıp değil, onlar Müslüman da değil zaten mi diyeceğiz? Hadi ordan behey dürzü...

Sevgili arkadaşlar, konuyu "Ahlâki" açıdan değerlendiren arkadaşlar, ve tüm arkadaşlar, gidin bir kitapçıya, Hulki Aktunç yıllarını vermiş, "Büyük Argo Sözlüğü"nü yazmış, alın ve gece gündüz okuyun, okuyun, okuyun...

Bakınız: http://www.karakutu.com/modules.php?...ticle&sid=5049

Özetle; "Penis" kelimesini bize şeytan ayet olarak indirmedi ya! Bu kelimeyi de Allah'ın vermiş olduğu akıl ve izanla, kendi irademiz ile biz ürettik. Bu kelimeden sıkılan, utanan, onu topluma "mugayir" görenler, az biraz da "yaradılış"a mugayir hareket etmiş olmuyorlar mı? Penisten utanan sıkılan, biberini yemesin, huzur bulsun. Penis, insani bir değerdir. Hayatımızda penis olmasında bakın o kıymetli varoluşçuluk, nasıl yokoluşçuluğa dönüşüverir. Tabi, bu yokoluşçuluğu kuramlaştıracak bir birey bulabilirsek.

Ne gariptir, iyi ve faydalı olan her şey kıymeti zor bilinen, en son bilinen ve yasaklara maruz kalmış olan şeydir hep...

Buyrun benim rakı soframa, size penis biber soslu meze ikram edeyim. Sizin de zincirinizi kırma zamanıdır... Çünkü o zincirlerinizden kaybedecek başka birşeyiniz yoktur.

Eğer bu biberi penis olarak görenler adını değiştirmek isterler ve ısrar ederlerse.. Yuh yuh!

Sevgi ve saygılarımla.

Savaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön