View Single Post
Eski 27-07-2009, 22:11   #6
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Thumbs down

Alıntı:
Adalet Hanım, hayvanlarımız pirelendi diye onlardan vazgeçilir mi? Her şeyin bir çaresi var. Çocukken bitlenmiştim okulda (pireden daha beter), annemler iyi ki vazgeçmemiş benden Bu yazınızdan anladım ki siz hayvanlarınızla duygusal bağ kuramamışsınız, yoksa böyle bir öneri aklınızın ucundan bile geçemezdi. (sakın alınmayın yargılamamıyorum, tespit sadece)

Söz Savunmanın

Sevgili Limon, benim bahsettiklerim sokak kedileri ve köpekleri, onlara yaklaşmak çok zor, görünce kaçıyorlar, ben hiç bir canlıya kıyamam, ama önceliğim insanadır.

Duygusal bir bağ geliştirebileceğim kendime ait bir hayvanım olmadı, eşimin allerjisi var, kuş, kedi köpek besleyemiyoruz, ben de komşumun köpeği Sementha ile duygusal bağ geliştirmeye çalışıyorum
Bir ara sizlerle fotoğrafını paylaşırım.

Bana da öyle geldi ki, siz de bu konuda çok hassassınız, kendimi kötü hissettim birden, cani filan gibi, oysa geçen yıl bahçemde doğum yapan sokak köpeğine ne kadar büyük bir ilgi ve şefkat ile bakmıştım Gönül kahvehanesinde anlatmıştım hatırlarsanız.

Şaka bir yana, ben ciddi ciddi hayvanları çok severim, hani o bildiğiniz hayvan düşmanlarından değilim, öyle olsaydım bu kadar alınmazdım zaten, ama evimde beslemeyi düşünmüyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön