View Single Post
Eski 26-07-2009, 13:13   #390
Nilgün Eran
Ağaçsever

Nilgün Eran's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akoman Mesajı Göster
suyunu kesin cunku fethiye iklimi haricinde birde konumu nedeni ile nemli bir yerdir bu sartlarda haftada bir su verin ve su vermeden oncede topraginin nemini iycene kontrol edin topragin kurumasina izin verin.

begonvil sahil kenarlarini cok sever bunun nedeni nemdir nemli bir yerde yetisme sartlari cok iyi olan bir bitkidir oyleki sidetli ruzgarlara kafa tutacak kadar gelisebilir ornek antalya merkez soyle bir dolasin her yer begonvil agaci. Agci diyorum devasa agac demedigime sukredin ama kocamanlar

Gunesi cok severler aa eger gucsuzlerse bir kac gun golge yapacak bir seyler bulun yavas yavas gunese verin cicegi saygilar
Sayın Akoman ilginize teşekkürler.
Begonvillermden biri iki gün önce 4-5 çiçek verdi. Ben bahçeyi hergün suluyorum ve tabii begonvilleri de, çünki burada komşular hep öyle suluyor (hele bu aralar anormal sıcak olduğu için). Ben de onlara göre suladım demek fazla. Bu aşamadan sonra azaltayım öyle ise, fakat diğer bitkiler hemen yan yana, mesala güller ve iri papatyalar (isimlerini bilmiyorum) onları sularken muhakkak su oraya da gelecektir bahçe de ayırmak zor tabi. Bakalım ben de sınama yanılma yoluyla ve bundan sonra sizlerin yardımıyla bişeyler yetiştireceğim umarım. Aslında ben Antalya doğumluyum ve tabi oradaki begonviller özellikle katmerlilere hayranım, fakat hayatım İstanbul'un apartman yaşamında geçtiği için bilgim yetersiz çiçekler konusunda. Teşekkürler...Saygılar.

Düzenleyen Nilgün Eran : 26-07-2009 saat 13:17 Neden: kelime yazılım hatasını düzelttim.
Nilgün Eran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön