Sn.Hizals ;
Öncelikle konu başlığının hareketlenmesine inanılmaz seviniyorum ve mutlu oluyorum. Umarım bu konu başlığı diğer konu başlıkları gibi aktifliğini devam ettirir.
Uzun zamandan beri hiç kimse bir yorumda bulunmuyordu. Sizinle burada sohbet etmenin ayrıca keyif vereceğini düşünüyorum.
Örtü altı yetiştiricilikte yetiştirilen meyve ve sebzelerden bahsediyorum. Kiraz bu konulara çok çok uzak kalır yetiştiriciliği ve kullanılan ilaç dozajları ile .
Bunun en güzel örneği ise yayla bölgesinde açık alanda yetiştirilen domates,salatalık ile örtü altında yetiştirilen domates ,salatalık aralarındaki ilaç kullanım dozajlarını , periyotları ile farklarını anlayabilirsiniz.
İsterseniz mal kabul aşamasına ve satışı aşamalarına kadar en ince ayrıntıları ile bilgilerimi aktarabilirim.
Antalya Toptancı Halinde Büyük marketler zincirinin ve Altınova Bölgesinde Büyük marketler zincirlerinin nasıl mal kabulu yaptıklarını bir sabah incelerseniz ne söylemek istediğimi daha iyi anlayacağınızı sanıyorum.
Bardağın boşu , dolusu değil söylemek istediklerim tamamen Türkiyenin gerçekleri !!!
Toplam sezon da 350 ton bir büyük market zinciri ve 475 ton 2.büyük market zincirine mal teslim etmekte olan ve 2 günde 1 mal teslimatına giden bir üretici olarak bunu her zaman yaşıyorum. Gördüklerim karşısında hayretler içerisindeyim.
Gönlüm isterki sizin dedikleriniz gibi işlerini herkes düzgün ve kaidelere uyarak yapmış olsa ama ne yazıkki değil. İşlerin bu şekilde yürümesi İnsan Sağlığı ile doğrudan bağlantılı olduğu içinde ayrıca hassasım.
Düzenleyen Oğuz Alper : 25-07-2009 saat 22:51
|