Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Sevgil Çiçeksever70, yeni güzelliklerle buluşturmuşsunuz bizleri, kara gözlü suzanınız benimkinden bir ton koyu gibi görünüyor.
Hatmi çok güzel açmış, dibine talaş mı koydunuz, sanırım toprağı serin tutsun diye.
Ranunculuslar, bildiğim kadarı ile sarmısak şeklindeki yumrularından çoğalıyorlar, ben tohumunu görmedim hiç.
Her şey çok güzel ellerinize sağlık.
|
Sevgili Bennur, Adalet hanim tesekkür ederim güzel sözleriniz icin. Bu arada Güler abla da bahceme ugramis mesaji kacirmisim. Ben de her gün sizlerin bahcelerinizi balkonlarinizi severek ziyaret ediyorum ama her zaman ayni seyleri yazmis olmayayim diye mesaj göndermiyorum. Favorilerimdensiniz... Adalet hanimcigim ben Suzannayi sari diye aldim cok tatli bir turuncu renkte acti cok da hosuma gitti dogrusu. Ciceklerin ve sebze bahcemin dibine ve etrafina talas koymamin nedeni kabuksuz salyangozlari uzak tutmasi. Bu yil yagan yagmurlardan bahce salyangoz kaynarken bol bol talas koydugum yerlere dokunmadilar bile. Yaklasma cesaretini gösterenleri de talas sinirinda ölü buldum. Cok faydasini gördüm.
Sevgiyle kalin.