Sn.Halil Önen ;
Bu şekilde bir uygulama tamamen sizin tercihinizde ve tasarrufunuzdadır. Ben Bionem ve Roa nın üreticisi olarak uyarılarımı yaptım. Sizin denemenizin sonucunu inanın çok merak ediyorum.
İnşallah başarılı olur. Size başımdan geçen bir olayı anlatarak cümlelerime son vermek istiyorum.
3 yıl önce ;Bir üreticimiz bizim ürünümüzü tüm sezonun ortasını geçmeye yakın uygun periyotlarda düzenli bir şekilde uyguluyordu.
Ertesi günü yaprak uygulaması yapacağı bir günde yan komşu serası taral ilaç makinasını ödünç istemiş o da vermiş . Arkasından ilaç makinasını komşusu getirdiğinde kendisine makinayı yıkadığını ve kullandırdığı için teşekkür etmiş.
Ertesi sabah üreticimiz Bionem i taral ilaç makinasında karıştırıp bitkilerinin yapraklarına uygulama yaptıktan sonra ertesi sabah ki görüntüyü üreticimizin haberi üzerine gidip gördüğümde sanki serasına ot ilacı atılmış gibiydi.
Sonrasın da anlaşıldı ki komşusu makinayı temizlememiş ve içerisindeki kimyasal ilaçlar ile Bionem karıştığında böyle bir sonuçla karşılaştık.
İnanın böyle bir sonuçla karşılaşmayı bir daha asla istemem ve kimsenin de böyle bir olayı yaşamasını hiç istemem. Sevgiler
|