Sevgili Nariel süt anne yanımızda değil. Kuyruğu kopartıldığı için operasyon bekliyor klinikte. Kuyruk için getirmiş sahibi, bir bakıyorlar hamile mecburen bekliyorlar. Doğum yapıyor üç yavurdan ancak biri yaşıyabiliyor. Bebeği 15 günlüktü ki biz Kömür ile Zeytin' i bulduk. Balayını iptal edip evde bunları yaşatmaya çalışacaktık ki sağolsun ilk bakımlarını yapan veterinerimiz önerdi süt anne fikrini. Yoksa zaten hasta bir dişiydi. Sütten biraz kesilmesini ve kendi bebeğinin biraz büyümesini bekliyoruz dedi. Bu da 15 gün civarı sürer, kabul ederse burada kalsın biraz toparlansın sizinkiler dediğinde sevinçten havalara uçtuk eşimle. Baktık aldı bizimkileri yüreği büyük anne. Bizde bıraktık ama tatil dönüşü almak zorundaydık çünkü annenin artık operasyon zamanı gelmişti. İşte bizim maceramız bu. Yoksa ben anne sütten kesmeden yavruların yuva sahibi yapılmasını bile çok gerekmedikçe istemiyorum. Bugün çok iyiydiler kara kardeşler ama Zeytin bir saat önce çok halsizleşti. Hep 22,30 civarı uyutuyordum, geciktiği için mi çok uykusu geldi yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Hoş çok arsızca yemek yiyor belki de ağırlık bastı ama yine de huzursuz oldum ben. Çok tedirginim şimdi uyumayıp kontrol edeceğim sürekli.
|