Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bennur
Hepimiz bitkilere, çiçeklere meraklıyız, ama değişik türler üzerinde odaklanıyoruz haliyle. Allah gönlünüzden geçene sahip olmayı nasibetsin  Sevgiyle kalın
|
Aminnnn! Hepimiz inşallah..
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizkedisi
Tebrik ederim,hayranlıkla izledim.Sukkulentleri nasıl topladınız? O kadar güzel çeşitler var ki düşünmeden edemedim.
|
Çok teşekkürler sevgili denizkedisi. Sizde sahip olursunuz umarım en kısa zamanda. Nasıl topladığıma gelince; insan yeterki gerçekten istesin. Mutlaka karşısına çıkıyor hiç ummadığı yerlerde ummadığı şekilde hemde. İstemek çok önemlidir derim herzaman. Benimkilerin çoğalmasında buradaki arkadaşların da çok büyük emeği var..
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Asuman çok güzel  Balkonunu kıskandım. Küpelinin güzelliği tartışılmaz.Benim kılıç yetiştireceğim diye canım çıkıyor. Senin kocaman kocaman kılıç çiçeğin var. Hele hele sukulentler. Olmaz ama. Sağlarında sollarında yavrular yok mu bunların
Emeklerine sağlık Asuman. Balkonun tam çay içilecek bir balkon olmuş 
|
Öğretmenim küpeliden çelik almıştım tuttu. Yeni yeni yaprakçıklar veriyor şimdi. Sana geleceğim hele bi Artvin'e gidip geleyim kazasız belasız getireceğim. İstersen kılıç da getireyim. Sukulentlere gelince yanından yamacından çıkanlardan olursa getiririm mutlaka. Sen fotoğraflardan seç bana gönder bunlardan istiyorum de yeter. Çaya gelince Hendek dedğin 1,5 saat hadi olsun 2 saat. Sen fırsat bulunca atla arabaya gel. Çayda içeriz kahvede şöyle köpüklü köpüklü.