Sn.Kaptanım,
Ağaçlar_net'e hoşgeldiniz.
Burası adeta açık üniversite gibi.
Biz çiftciler için bulunmaz nimet.
Siz bir çok uygulamaları siteye üye olmadan da takip ediyor ve yapıyordunuz. Ançak mesaj yazmak için üyelik şart bunu biliyorsunuz.
Burada ürünlerini tanıtan, saksı, sera ve hobi bahçesi uygulaması yapan arkadaşlar bilmeli ki, bu siteye üye olmayan kişiler de sizlerden etkilenerek ve sizleri takip ederek, ürünlerinizi alıyor, uyguluyor.
Bunlardan biri de Sn.Ayhan bey' dir.
Kaptanım, birinci ve ikinci resimleri özellikle seçtim.
Bunu kaçırmaman gerekiyordu ama ecelene gelmiş görünüyor.
Bu iki fidanda su sitresi olabilir. Eğer başka sorun varsa buradaki arkadaşlar zaten uyarı yapacaklardır.
Bu günlerde göndereceğiniz gübreleri damlama ile vermemiz gerekiyor.
Dİğer 4 yaşındaki fidanlar da su sitresine girmek üzere ve eşinizle konuşuldu, Müdür bey ve (Müdür Hasan bey de olabilir) tankerle sulama yapılacak.
Meyve fidanları için gönderdiğiz eko/sorp ürünün uygulamasını eşiniz Selma yapabileceğini söyledi, ancak Müdür bey beraber yardım etmeyi düşünüyoruz.
Ben de uygulamayı görmek ve kumlu tarladaki ceviz ve meyve ağaçlarında uygulamak istiyorum.
Bu arada bu gün Müdür bey de kaolin uygulaması için yardım istedi.
Akşam üzeri rüzgar cıkıyor. Öğle sonrası uygulamayı düşünüyoruz.
Sıcakta kaolin uygulamasının bir sakıncası olamıyacağını düşündük.
Yine de Sn.Meyvelitepe' den görüş bekliyoruz.
Müdür beyin 5 yaşındaki iki zeytininde besin eksikliğine benzeyen sararmalar oldu. Kök hastalığıda da olabilir düşüncesiyle kökten Bionem uygulamasına başladık.
Sizde biliyorsunuz ki, Bionem bitkiyi su sitresinden hızla çıkarıyor ve toparlamasına yardımcı oluyor.
Kaolin uygulanan daha güzel 5 resmi akşam yükleyemedim. Kızımdan yardım isteyeceğim.
Onları beğeneceksin.
Hayırlı seyirler kaptan.
|