Sayın Nariçi, Sizin kurmuş olduğunuz -Y. Değerli Taşlar- grubuna, son 2-3 hafta'dan beri fotoğraf yükleme işi ile cebelleştiğim'den, bahçenizi ziyaret etmek ancak nasip oldu. Ziyaret etmem ile dumur'a uğramam'da bir oldu. Şöyle'ki, bahçenizin ilk sayfasın'dan okumaya ve resimlere bakmaya başladım ve, ne kadar güzel bir manzara, tevekkeli M. Gökçek Gölbaşında'ki arsaları boşuna kapatmıyormuş, ne güzel yerler, diye düşünmeye başlamıştım, biraz aşağı'da meyveleri görünce, bunlar Ankara'nın soğuğun'da nasıl yetişiyorlar acaba? diye düşürken, dumura uğradığım yer geldi. Bir arkadaşımız -Gölbaşı- nereye bağlı diye sormuş ve sizin, Adıyaman cevabını okuyunca, damdan düşmüş gibi oldum. Ben sizi, Ankara-Gölbaşı'nda yaşıyor zannediyordum. Hemde sizin gruba üye olduğum'dan beri!!
Sizin'ki bahçe değil, sanki cennetten bir köşe gibi.
Büyükbabam hep şöyle derdi, Güzel insanların yaşadığı yer, hep güzel olur. ( aslan yattığı yerden belli olur, deyimi'nin başka versiyonu). Bu forumda'da hep güzel insanlar var ve yaşadıkları yerleri'de kendileri gibi güzel yapıyorlar.
|