View Single Post
Eski 16-07-2009, 13:32   #68
lokmanbahçe
Ağaç Dostu

lokmanbahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-12-2006
sayın pepecan;
yazınızı biraz geç görmüşüm, 3 sayfa yazıdan sonra yazılanlar için "onur kırıcı ve aşağılayıcı" nitelendirmede bulunmanıza çok şaşırdım. çünkü aşağılamak ve onur kırmak haşa bu forumda şi,mdiye kadar karşılaşmadığım ve karşılaşmayacağım bir durum. çünkü merakımız gereği bir çok forumda dolaşıp bilgilenmeye çalıştık ancak sizi temin edebilirim rahatlıkla ki forum görüp görebileceğiniz en seviyeli forumlardan biridir. ben tepkinizin biraz da duygusal oduğunu düşünüyorum.tabi bu da olabilir forumlarda. ancak şimdiye kadar yazılanların bir irdeleme niteliğinde olduğundan eminim.en nihayetinde burası da bir forum tartışılmış irdelenmiş, eleştirilmiş ancak "aşağılanmış onur kırıcı davranılmış" buna katılmayacağım doğruyu bulma adına en fazla uğraş verilen forumlardan biri olduğuna yeni üye olmadığımdan ve tecrübelerimden dolayı söyleyebilirim ki nihayetinde en fazla üzerinde todor bile daha sonra arayıp bulup resimlerini de ekleyip, art niyetten ziyede doğruyu ve faydalı olanı bulma uğraşında olduğumuzu kanıtlamıştır.kendisine teşekkür ederiz.
ayrı bir konu da ben de çalışmayla ilgilendim ancak şartları hemen karşılamak çok zor, 2 trilyonu denkleştirir denkleştirmez giricem işin şakası bir yana projenin yararı ve etkinliği düşünüldüğünde bunu daha küçük sermayeli işletmeci ve yatırımcıların girişebileceği bir hale sokmayı planlasalar daha güzel olurdu ki bunun da gerçekleşeceğini düşünüyorum. özellikle belirlenmiş yatırım ve toplama bölgelerinde 500 dekar alanda 10'ar dekardan 50 yatırımcıya çalışacaklarına bunu daha fazla yatırımcı ve isteğe bağlı olarak daha küçük alanlara paylaştırarak hem istihdam hem de milli gelire katkısı(her açıdan) bakımından daha verimli olacaktır. 150-200 bin liralık yatırımlara düşürebilirlerse yüzümüzü daha çok güldürürler kısacası

lokmanbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön