Sağol Habibeciğim. Yıldız, Glayöl kolay. Yıldızları mevsimlik fide olarak çok ucuza almıştım. Glayöl soğanlarını da 10 lu paketlerde çok ucuza almıştım. Seneye baharda gelirsin beraber gezer alırız.

Lalegül için KGürsan'a başvuralım
Bu arada, kabus gibi 2 gün yaşadık. Herkesin başına gelip hikayesini dinlediğim durum benim de başıma geldi, pis su gideri tıkandı. İşin enteresanı bir hafta kadar önce bir bahçe dergisinde, bu konuyla ilgili ustaların yaptıklarıyla ilgili yazı okuyup, çok gülmüştüm. Evi aldığımızda foseptik kuyusunun kapağını hiç bilmiyorduk, çünkü üzeri toprakla kapanmıştı. Sorunu yaşaığımızda, içerden çözülemeyeceği anlaşılınca, bahçede arayışa başladık. Kapağı kapatılmayan evlerdekilerin ölçüsünü alıp, tahmini yeri tespit edip, beton sesi duyana kadar demir çubukla arama yaptık. (Altın arıyor gibi

) Bahçe girişine yakın yerdeki çimler parça parça kaldırıldı, 1 metre derinlikte çukur kazıldı, kapak bulundu. Hava yağdı yağacak durumda, yağarsa bahçeye taşarsa stresiyle İskinin gelmesi beklendi. İski sağolsun 5 dakikada işi halletti.
İski gidince kapak kapatıldı, akşam olduğu için üzerine biraz toprak atıldı. Şimdi, ön bahçe inşaat sahası halinde, çukurdan çıkan topraklar verandada tepe halinde, çimler eciş bücüş bir kenarda atılı. Kısaca, yarına yapılacak çok iş var.
Ben bu arada hazır kazılmışken diye planlar üretiyorum, eşim inatla karşı çıkıyor. (masraf çıkaracağım diye

) Bakalım savaşı kim kazanacak.