View Single Post
Eski 15-07-2009, 20:23   #103
Nariel
Ağaç Dostu

Nariel's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2008
İyi dilekleriniz için sağolun, benimle aynı duyguları paylaştığınız için de.. Kimse yok buralarda sizin gibi düşünen, ya da ben rastlayamadım bir türlü. İyi ihtimal olabileceğine hiç inanamıyorum çünkü düşünceli insan yok..Yok!

Acaba biz o evin bahçesine girdiğimiz için birileri sahibine şikayet etti de, adam huylanıp kontrole mi geldi? Yaylada yaşıyormuş uzun süreli olarak, bu eve kimse bakmıyormuş uzun süredir ama bugün bahçede orta yaşlı bir adam görmüşler bahçeyi temizleyen. Oysa biz o evin sahibi yaşlı bir nine ve hasta bir dede sanıyorduk..

Küçük bir ihtimal adam temizlik yaparken bizim çirkinciği gördü, acıyıp insanların daha çok olduğu biryere ya da yaylaya götürdü..

Eğer iyi ellerde değilse şimdi kimbilir nasıl bağırıp sesini duyurmaya çalışıyordur, öyle bir miyavlayışı vardı ki.. Açtır, susuzdur, korkmuştur.. Bir lokmacık canı vardı zaten.. Kaderinde ölmek varsa sürünmeden ölse keşke..

Her yeri aradık annem-ben-kardeşim, bulamadık. Buralarda olsa şimdiye kadar sesini duyardık, periyodik olarak ağlamaya başlıyordu çünkü.

Çirkinim kötü haldeyse yemekler boğazımdan nasıl geçecek..

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön