View Single Post
Eski 15-07-2009, 14:27   #135
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oğuz alper Mesajı Göster
Sn.Doğasever ;

Koku ile ilgili yanıtınız için çok teşekkür ediyorum. Hemen yeni sorularıma geçiyorum umarım başınızı ağrıtmıyorumdur.

Peki bu mikrobiyolojik analiz raporunu siteye yükleme şansınız olursa bu raporu gördükten sonra mutlaka Ürününüzün içine giren canlıların parmak izleri yani DNA ları ve sayı analizleride mevcuttur.

Ayrıca ürünlerinizin zararlı mikroorganizma barındırmadığı da bu raporda mevcut olması gereklidir. Bu belgeleri de eklerseniz konuyu çok daha güzel anlamış olacağım . Saygılar
Oğuz Bey
Sorularınız için çok teşekkür ediyorum. Ancak sorularınızın hepsine şu anda yanıt verecek durumum yok ve bavulumu da hazırlamam lazım. O yüzden, örneğin, DNA'larla, sayılarla ilgili konular gibi son derece teknik olan bazı konuları sizinle daha sonra özel olarak paylaşsam, umarım sizin için uygun olur. Burada en genel olarak sitedekilerin bilmesi gereken bilgi bence hem sizin hem de bizim ürünlerimizin yararlı mikroorganizma içerdikleri ve yararlı mikroorganizmaların da genel bir ilke olarak birbirlerinin yaşamlarını destekledikleri ve zararlı mikroorganizmalarla mücadele ettikleridir. Sanırım bunu herkesin bilmesinde yarar var. Analizlerde söylediğim gibi herşey ortaya çıkmıyor. Yasalar da biliyorsunuz sınırlı. Şimdi diğer yasalarla ilgili çalışma yapıyoruz. Örneğin, laktik asit bakterileri yasalarımızda yok! Halbuki en temel yararlı mikroorganizmalardan biridir. Neyse, bu konuları aşacağız inşallah! sizin destek ve birliktelik düşüncelerinize gönülden katılıyorum. Zaten atıksu uygulamalarına bakarsanız biz çevrede tonlarca kimyasal maddenin kullanılmasını da önlüyoruz. Ayrıca, bu atıksu tesisinden çıkan arıtılmış sular da gönül rahatlığıyla tarımda kullanılabilir. Çünkü içi yararlı mikroorganizma ile doludur.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön