View Single Post
Eski 15-07-2009, 11:09   #131
aybala
Ağaç Dostu

aybala's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES Mesajı Göster

Şu an forum konu ve mesaj sayısıyla günde bir iki saat ayrılarak takip edilemeyecek kadar büyük boyutta. ve yoğunlukta. Bu sebeple de on binlerce üye veya binlerce aktif üye olsa da insanlar ilgileri dahilindeki konuları takip etmekte.
Forumu sürekli takip eden belirli kişiler dışında, yukarıdaki alıntıladığım neden bana göre konuların takibi konusunda en önemli etken. Hele foruma bir süre ara vermişseniz ciddi derecede zor. Bu durumda bazen gözden kaçan konular, mesajlar olabiliyor. Sanırım büyük çoğunluk sadece kendi ilgi alanlarına ait konuları takip ediyor.

Fotoğraf konusunda ilgili kişileri tam olarak bilmesem de fazla olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle hele ki yaz dönemini göz önüne alırsak katılım bence normal. Hatta gayet iyi.

Bu arada fotoğraf yarışmaları sürdürülmesi zor bir konu başlığı olmakla birlikte, gerek katılım gerekse yönetim açısından bence forumun en gözde konularından birisi. Bu devamlılığı sağlamak için çaba gösteren, öneri ve eleştiri getirip, katkı sağlayan bence ciddi bir iş başarıyor. Bu birliktelik çok önemli. Artarak ve katlanarak devamını dilerim.

aybala Çevrimdışı   Başa Dön