Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akcan67
Sayın Oğuz Bey
Siz hiç merak etmeyin bu sayfayı bionem uygulaması ve sonuçları hakkında tam bir görsel şova dönüştüreceğim.
Beni izlemeye devam edin.
|
Sn.akcan67,
Söz uçar yazı kalır. (size takmış durumdayım)
Sizi ROA bölümünden buraya alabilir miyim.
Sizin asmalardaki o hastalık KÜLLEME.
Hani şu heykele konu olan hastalık.
Sizden öğrenmek istediklerim var. Siz 200 m. karelik bir alanda sera uygulaması denediniz.
Takip ettiğim kadarıyla B5A uygulaması da yaptınız. Bionem uygulaması yanında.
Ancak, salatalıklarınız su sitresine girdi. Ve kırmızı örümceye kaptırdınız.
Biberleriniz yaprak kıvırcıklığı öncesi çiçek tripsisine yakalandı ve ilk çiçekleri kırdırtınız.
Damlama sistemi ile sulama yaptınız.
Şimdi ROA sayfasında 4 ve ya 5 dönüm arazi kiralıyacağım diyorsunuz.
200 m. karede anlarım da, 4 ya da 5 dönüm de deneme yanılma yöntemine devam edecekseniz, bu size maliyetli olacağı gibi, Ağaçlar_net gibi uzmanların çok ve hızlı bilgi akışının olduğu yerde sizin başarısızlığınız bizleri üzer.
Siz öğrenmek istediğim.
Küllemeye yakalanan asmanıza nasıl bionem uyguladınız?
Bionemi kökten de verdiniz mi?
Bionem ve B5A uygulamasını bebaber mi yaptınız.
Külleme için kükürt ve topaş kullandınız mı?
Bana hiç bir şey yapmadım diyecekseniz, lütfen yukarıdaki alıntınızı ukuyunuz.
Ve sayfa 18, mesaj 532 de ki bu alıntınıza karşılık verilen yine aynı sayfa mesaj 534'e lütfen bakınız.
Yanlış anlamayın, burada sorun bireysel gibi görünsede değil.
Dün Manisa'ya gittim orada da külleme baskısı var. Ayrıca Menemen' de BETA sulama ve fidancılığın ege ve marmara sorumlusu sn. ferokcudan bu hastalığın tüm ege bölgesinde baskın olduğunu ögrendim.
İşin ilginç yanı, külleme şu günlerde olmaması ve zamanının da geçmiş olması gerekirken hala hastalığın devam etmesi. Anlaşılır gibi değil.
Bu lanet hastalık hakkında sn.Oğuz bey ve diğer organik ve ya Mikrobiyal gübre satıcılarından yardım istiyoruz.
Bir hastalık tüm önlemler alınmışken nasıl bir anda bu kadar hızlı yayılabiliyor, hala kafam basmıyor.
Saygılar