View Single Post
Eski 14-07-2009, 16:05   #1157
BalıkcıSerdar
Ağaç Dostu

BalıkcıSerdar's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oğuz alper Mesajı Göster
Serdar Bey in özel mesaj aracılığı ile yolladığı mesajı yayınlamak istiyorum.Konunun ve sorduğu sorunun öneminden dolayı Umarım anlayış ile karşılayacaktır beni. Samimi paylaşımları , yorumlarından ötürü kendisine çok teşekkür ederim.

Serdar Bey in Konu ile ilgili özel mesajı : Bionem'i sizin dediğiniz gibi, 3 gün ara ile iki defa uygulamıştım. Gözle görülür gelişmeleri de burada sizlerle paylaşmıştım, ürününüzden memnuniyetimi tekrar belirtteyim.

Aslında daha sonra da 15 gün ara ile Bionem'e devam etmem gerektiğini belirtmenize rağmen, araya izin ve bahçedeki yapılması gereken diğer işlerin yoğunluğu girdiği için maalesef devam edemedim.

Fakat bahçenin durumu hala çok iyi, salatalık, kabak, biber gibi ürünleri almaya başladım ve sayenizde gönül rahatlığı ile tüketiyorum.

Size sormak istediğim bir konu daha çıktı Bahçeye kavun ve karpuz da ekmiştim, onlarda da bol miktarda çiçeklenme var ve meyve tutmaya da başladılar. Köydeki komşularım, özellikler kavunları "kavun ilacı" ile ilaçlamam gerektiğini, yoksa kavunların kurtlanacağını, olgunlaşmadan içlerinin kurtlar tarafından boşaltılacağını belirttiler, hatta geç bile kaldığımı çiçeklenme başladığında yapmış olmam gerektiğini söylediler
.
Anlayışla karşılamak ne demek, doğrusu bende neden forum üzerinden sormayıpta özelden sorduysam

Bionem'i bugün yapmayı düşünüyordum ama bazı aksilikler çıktı, artık yarın akşama inşallah

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön