View Single Post
Eski 14-07-2009, 15:13   #138
YeşilSeven
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-01-2009
Geç de olsa yazayım, tohumların genel kalitesi iyi. İnternetten sipariş veriyorsunuz, kargo dahil bir bakiye çıkıyor ancak bu bakiye hemen karttan tahsil edilmiyor. Daha sonra tohumları hazırladıklarında (bu süre bazen 2 haftayı bulabiliyor) ücreti tahsil ediyorlar. Gönderince de haber veriyorlar. Eğer sipariş listenizden temin edemedikleri tohumlar olursa ilgili tutarı düşüyorlar. İstanbula posta bazen 1 haftada bazen 2 haftada geliyor. Fazla tohum alındığında avantaj tabi ki var, listelerinde belli zaten. Diğer sitelerin çoğunda tahsilat en başta yapılıyor.

www.tradewindsfruit.com
Fiyatlar iyi, teslimat bazen 1 haftada gerçekleşebiliyor. Çok çeşit tohum aldım. Pitaya tohumları şimdi fide oldu bile, fresh-taze tohumlardan white spote, liçi, mangosteen, jackfruit yolda çimlenerek geldi. Onlar da fidan olmak üzre.

www.fruitlovers.com
Fiyatlar yüksek ancak, intenette pek bulunmayan tropikal meyvelerin tohumlarını gönderebiliyorlar. Ben mangosteen ve kakao getirttim. Başka arkadaşlardan liçi ve kakao getirenlerin fideleri gayet güzel büyüyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ahmetbey07 Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar.

www.banana-tree.com adlı siteden daha önce tohum siparişi veren varmı acaba.?

sistem nasıl çalışıyor,kargo kime ait,ödeme koşulları nasıl fazla tohum alındıgı zaman avantajları varmı acaba.?

Avrupa'daki diger sitelerdemi aynı acaba.?

başka bizim bilmedigimiz cazip siteler varmı acaba.?

lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun kendime tohum siparişi vermek ve üretim yapmak istiyorum,tohum ticareti degil amacım,ama siteyi tam anlamı ile cözemedim.

cok teşekkürler,arkadaşlar.

YeşilSeven Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön