Sn.akcan67 ;
Bu uygulamayı 3 gün sonra tekrar ettikten sonra bitkileriniz deki gelişmelere göre devam edeceğiz . Mutlaka 2.uygulamadan sonra haberleşelim ve beraberce kontrollerimizi yapalım ondan sonraki uygulama periyoduna da sağlıklı olarak karar verebiliriz.
Hararet konusuna gelince benim hararetim hiç kesilmez ki ; doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış . Ama beni kovamıyorlar
Mikrobiyal Gübrenin ne anlama geldiğini Tüm Türkiye , öğrenecek . İçeriğini ispatlamadığınız , bakteriyi izole edemediğiniz zaman , zararlı mikroorganizmaları engelleyemediğiniz de
MİKROBİYAL GÜBRE TESCİLİNİ alamassınız. Organik gübreyi mikrobiyal gübre olarak insanlara lanse edemessiniz.Ederseniz hararet kesilmez
Alamama sebebiniz prosüdürler veya Tarım bakanlığında işlerin yoğunluğundan ötürü değildir. Alamama sebebiniz idda ettiklerinizi labaratuvar koşullarında analiz raporlarında kanıtlayamadığınız içindir. Organik gübre başka !mikrobiyal gübre ! başka .Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Organik gübre ye gelince tüm bunları yapmanıza gerek yoktur. Sadece içerisine giren maddelerin analizini yapar ve diğer gerekli belgeleri tamamladığınızda başvurunuzu yaptığınızda organik gübre ruhsatını alırsınız.
Toprak TV konusuna gelince ; Ben televizyon reklamından çok gücümü , emeğimi ve maddi olanaklarımı saha çalışmasında kullanıyorum.
Çifçilere kahve toplantıları düzenleyip pilot bölgeler oluşturup uygulamalarını yapıp çifçiye ürünlerimin ne yaptığını gösterdikten ve kanıtladıktan sonra adım adım saha da ilerliyoruz.
Bunun yanı sıra seminerlerimiz oluyor kendi üreticilerimize hem yetiştiricilik konusunda teknik destek sağlıyoruz hemde ZEHİRLERİ kullanmadan Tonajlı ürünler nasıl alınır bunları gösteriyoruz.
Yoksa Tv ye parayı ödediğiniz de istediğinizi istediğiniz gibi görüntüleyip kullanabilirsiniz. Bu işler bana pek inandırıcı gelmediği gibi reklam kokan hareketler olarak görüyorum . Belki bu düşüncem başkalarına uymayabilir sonucunda bu benim düşüncem.