Sevgili Jinekop, kudret narına geçen yıl arkadaşlardan okuyarak takmış bulunmaktayım..
Şifalı bir bitki olduğunu, minik sarı çiçekler açtığını öğrenince büyükçe bir saksıda denemeye karar verdim. Arkadaşlardan tohumlar geldi, nemli bezde kısa sürede çimlendirildi ama fideler hava muhalefeletinden dolayı uygun zamanda güneşe çıkamayıp boyunlarını büktüler.. Acil yardım Sn. Romantikten geldi. Uygun zamanda gelen fideler sağlıklı olarak umarım şifalı meyvelerini verecekler..
Sevgili Ülker, hepimize hep bir şeyler eksik gibi gelir. Bana da geliyor merak etmeyin.. Ayrıca siz bana bakmayın benim acelem var. Son beş yılda bu sevdaya tutuldum. O kadar çok yapmak isteğim, görmek isteğim var ki sanki vakit yetmeyecek

Bu telaşla her çeşit bitkiye sarılıp nasıl yetişir, çiçeği nasıldır, nasıl kokar derken dolup taşıyor saksılar.. Siz çok gençsiniz. İnşallah zamanla istediğiniz gibi şekillendirirsiniz.
Sevgili Kiraz, bahçenizde istediğiniz bitkilere mutlaka yer var biliyorum. Ben de bitkiler konusunda ilgi dağınıklığı hastalığı var.

Mesela palamuttan çimlendirilmiş minik bir meşe ağacı, tatilde çok beğenip dönünce hemen edindiğim minik gülibrişim, yaprağı pek güzel diye minik lale ağacı, yakınımda çiçek açsın diye bademler, soğanlılar, sukulentler, sebzeler, baharatlar, süs bitkileri, güller, çalılar ben bunları aniden durdurulmaz bir şekilde isteyiveriyorum

Dağınık, karışık bir durumdayız anlayacağınız.
Sevgili m.a yürekten diliyorum. Hayat süprizlerle dolu. Kısa zamanda hayalinizdekinden bile güzel bir mekana kavuşun güzel bitkiler yetiştirin inşallah.