View Single Post
Eski 13-07-2009, 15:59   #343
Lonicera
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Arkadaşlar, hem bahçede hem de saksılarda çeşitli cinslerde domates yetiştiriyorum. Ancak ne hikmetse domateslerde eski tadı bulamıyorum bir türlü. Toprak harçları bahçe toprağı ve yanmış koyun gübresinden oluşuyor. Herhangi kimyasal ilaç da kullanmıyorum. Güneş görmeme gibi bir dert de yok. Nedense hep hafif ekşimsi bir lezzetle karşılaşıyorum. Sebebini bir türlü bulamadım. Yok mu bu işin bir püf noktası acaba? Şöyle tatlı bir domates yiyemeyecek miyiz?

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön