Sevgili Güler, içim açılıyor sizin gülüşünüzü görünce. Hani bir arkadaşımızın her mesaj sonunda yazdığı gibi; "yüzünüzden gülücükler eksik olmasın" hatta çapa yaparken bile
Bahçenizi gezerken harikalar diyarındaymışım gibi oluyorum. Her yandan çiçek güzellikleri fışkırıyor. Beyaz orkide müjdenize ne kadar sevindim anlatamam. Gerçekten asalet akıyor çiçekten. Bizler sanki sizi 2 yıl geriden izliyoruz. Clematisleri de önce sizde görmüştüm, bu yıl kavuştuk. Dün Beğendikte sundavilleleri vardı, aklıma siz ve Celal bey geldiniz.
Ortanca düzenlemenize çok güldüm. Ben hala hastalıklı ortancamın yapraklarını toplamaya uğraşırken, siz çokluktan vazoların içine dolduruyorsunuz. İşte İstanbul-Ankara farkı. Bu arada geçen yıl gönderdiğiniz minik mavişim oldukça toparlandı ve az da olsa, fazla sarkamasa da artık adam olmaya başladı. Balkonumun en gözde çiçeklerinden biri o ve her baktığımda sizi hatırlıyorum.
Agapanthusun bu rengi de çok güzel. Beyazı sedef gibi ya ama bu da çok şık. Enginarın çiçeği de hiç kendinden beklenmeyen bir güzellikteymiş.
Meyveleriniz de gerçekten çok sağlıklı görünüyorlar. Afiyetler olsun. Reçellik malzeme bol bu yıl yine.
Elleriniz kollarınız dert görmesin ki bizler de bu güzellikleri hep görelim