View Single Post
Eski 12-07-2009, 13:36   #642
monser
/

Giriş Tarihi: 04-08-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vietcong Mesajı Göster
bunda gerçekten zehirli denen hiçbir olay yok...kokusu olmasa dahi endişe etmenize gerek...kokusu olmaması demek dediğim gibi sadece yaprağındaki yağın çıkarılmış olmasından kaynaklanıyor...benim dikkat çekmek istediğim nokta baharatçılardan alırken kokusuna bakmanız sadece...etken maddeleri çıkarılmamış bir yaprak ****** en iyisidir...ben uzman değilim yaklaşık 9 senedir çok faydasını gördüm...özellikle sıkıntılı depresyonlu dönemli çok etkili..mide bulantısı gibi mide şikayetlerindede faydalı...kısacası şu diyorum yağı çıkarılmamışsa çok faydasını görürsünüz ha eğer yağı çıkarılmışsa da zehirlenmezsiniz sadece sıradan bir ''şifası alınmış bir ot'' içmiş olursunuz...
Sn vietcong,
Ben zaten melisa çayı içerdim ve bende sakinleştiri özelliğinden dolayıda özellikle uyku için iyi geldiğini biliyorum demekki bunun yapraklarını içsek daha etkili olacak siz nasıl yapıyorsunuz? kaç yaprak? kurutuyormusunuz?haşlamamı? demlememi içiyorsunuz? ayrıca bitki bizim elimizde olduğundan yağını kimse üzerinden alamaz herhalde üzerinde duruyorur saygılar.

monser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön