View Single Post
Eski 12-07-2009, 13:03   #86
Ülker
Ağaç Dostu

Ülker's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2008
Ben yokken kimler gelip gitmiş balkonuma...
Hay Allah, ikramda da bulunamadım, kusuruma bakmayın, tekrar uğradığınızda acısını çıkarırırız.

Sevgili Mormenekşe, hoşgelmişsin.
Elimden geldiğince, uygun bitkileri dikip, saksıları balkona sabitleyerek yaşatmaya çalışıyorum.
Ziyaretin ve güzel sözlerin beni çok sevindirdi.
22 No'lu mesajdaki minişlerin 3 renginin de tohumları var, çimlenme garantili, adersini özelime yazarsan elinde bil, başka isteklerin varsa da, başım gözüm üstüne, ayrıca ben de melisa ve kasımpatına bayılırım, fazla fiden varsa özelden yazışalım.

Sevgili Berduray, adresimi özeline ulaştırıyorum, uzak illerden gelen bitki dostlarım ayrıca mutlu ediyor beni, çok hoş bir duygu, sağolasın.

Sevgili Volare, aay... ben bu hediyeleri görür de yerimde durabilir miyim? ziyaret planımı acilen gerçekleştireceğim, ağzım kulaklarımda.

Cumhur Bey, ben sizin ziyaretinizi nasıl kaçırmışım...bol köpüklü bir türk kahvesi borcum olsun, yanında da türk lokumu.
İki balkonum var; biri hayli gölge, diğeri akşam güneşini alıyor, bitkilerimi de isteklerine göre ayarlıyorum.
Fazla genel fotoğraflarını çekmediğimi farkettim, bugün gündüz gözüyle daha net çekimler yapar, görüşlerinize sunarım.
Bir bahçem olduğunda, sevinçten delirir, halka açık botanik parkı yaparım herhalde.

Arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler.
Mutluluk bu olsa gerek...

Ülker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön