12-07-2009, 10:50
|
#33
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
|
Sizi tanımak güzeldi.
Hepimizin ne kadar çok ortak yanları var değil mi?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Küçücük bahçemizde bulunan adını sanını bilmediğim bir sürü bitkinin adını, ne yiyip ne içtiğini, nasıl soluk alıp verdiğini, nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını vb. herşeyi.
Ayrıca agaclar net sayesinde bitkiler öyle haşır neşir olmuşum ki, arkadaşlarım, komşularım beni artık hep küçücük bahçemizde bunlarla cebelleşilirken görebiliyorlar. Yani bitkisel hayata girdim dersem abartmış olmam.
Gece yatmadan önce, aklımdan ertesi günü yapacaklarımı tek tek sıralayıp, ondan sonra uykuya dalabiliyorum. Yani tutku gibi bir şey oldu.
Her birinin ayrı bakım gerektiğini öğrendiğimden beri artık not defteri tutmaya başladım. Hangi bitkiye ne zaman ne uygulandı, ne zaman ne uygulanacak, ekim dikim zamanları gibi bir sürü şeyi akılda tutmak çok zor oluyor. Benim gibi açgözlü olup, her bitkiden de olsun derseniz işiniz daha da zor.
|
|
|
|