Merbaha Sn. alposkay,
Ne amaçla gideceksiniz, beklentilerinizi bilemediğimden bir iki yer önereceğim.
Gölgede oturalım biramızı alıp gazetemizi okuyalım, acıkınca yemek ayağımıza gelsin, hemen şuracıkta denize de girelim diyorsanız ERGİN pansiyona gidin derim. Bodrum mahllesinde. Telefonu: 0232 731 3078.
Yok, küçük çocuğum da yok bu yüzden denize merdivenle inmeyi göze alırım, güzel odamın balkonundan deniz görünsün, sessiz bir yer olsun, harika kahvaltı ve yemek, biraz da paraya kıyabilrim diyorsanız, geçen yıl hizmete açılan Nergis Butik otelde kalmalısınız. Bu otelde inanın iyi keyif yapılır ve ikinci yazını yaşayacak. İskele mahallesi, burgazarkası mevkii. Telefonu : 0232 731 4146.
Odamdan deniz görünsün (veya görmesin seçebilirsiniz), temiz olsun, denize girmek istersem merdivenleri göze alabilrim, ama çocuklar da var havuzla da idare ederim, çimenlerde oynarlar, havuza da girerler ben de şurada birami içerim derseniz, yemeği de burada yiyelim uzağa gitmeden diyorsanız, Karaburun Butik Pansiyonda kalabilirsiniz. Pansiyon ikinci yazını yaşayacak. Telefonu: 0232 731 3721.
Ben Karaburun içerisinde kaldığım yerleri yazdım; ararsanız başka kalacak yerler bulabilirsiniz.
|