View Single Post
Eski 11-07-2009, 22:13   #26
thomasina
Ağaç Dostu

thomasina's Avatar

Giriş Tarihi: 05-06-2009
Teşekkürler maki01. Çok mutluyum gerçekten. Daha çok toptan çalıştığını biliyorum Gönül Hanım' ın. Ama sanırım kimseyi de geri çevirmiyor, o kadar nazik ve o kadar sevgi dolu ki anlatamam. Samimiyeti de cabası. Kargo işi gerçekten onun kadar yoğun çalışan biri için gerçekten zor, bunu orada farkettim. Hep isteyen herkese gönderemediğinden dolayı ne kadar üzgün olduğundan bahsetti aslında. Ama o kadar içten ki bence yakında ona da kişisel çaba harcayarak çare bulacak buna eminim. Ben o kadar inatlaştım ki ille oraya gideceğim konusunda sanırım yollar banamısın demedi. Eşimin beni desteklemesini de yabana atmamam gerek tabii. İki kare fotoğraf Gönül Hanım' ın yerinden ama yalnızca bir parçası inanın. Diğer karelerde benimkilerin yollara benim hatırıma ne kadar zorluklara katlandıklarının ispatıdır. Yakında yeni halleriyle de size göstereceğim inşallah. Ben çeşite ağırlık verdim renkten çok. Melek gözü, aristo gibi. O kadar çok çeşit var ki elinde şaşırırsınız, bu mevsimde bile. Ama benim favorim çam kokulu sabun gibi kokan, sinek kovucu özelliği olan bir tür, çok enteresan gerçekten. Yaprağını ovduğunuzda içiniz ferahlıyor. Katalog da edindiğim için ileride farklı türlerle ilgili sayfamıza bilgiler vereceğim. Hoş yaz sonuna kadar yeniden gitmeyi düşünüyorum ben, bir aksilik çıkmaz umarım.

Düzenleyen thomasina : 11-07-2009 saat 22:29 Neden: foto hatası
thomasina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön