View Single Post
Eski 11-07-2009, 13:16   #82
mormenekşe
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Sevgili Ülker balkonun hiçde hayal kırıklığına uğratmıyor.Arkadaşım o ne balkon öyle bir de kuzeye baktığını söylüyorsun,imkansızlıklar içinde mükemmellik yaratmışsın.Resmen benim bahçemden fazla çiçek yetiştirmişsin kutlarım seni.Zakkumun balkonda bu kadar güzel yetişeceği gelmezdi aklıma,aynı saksıda bir kaç çiçek harika çiçeklerin iyi bir ekipçalışması çıkarmışlar ortaya.Haseki küpeline bayıldım kocaman bi maşallah diyorum,22 nolu fotoğraflarda ki miniklerin tohumu varsa alabilirimKaranfiller nazlı bir gelin gibi duruyor,nedense bilmiyorum ama karanfiller bana köylü bir yeni gelini çağrıştırıyor,bir de rahmetli ananemi o çok severdi karanfilleri ve hüsnüyusufu.Evi hep karanfil kokardı 86 yaşında vefat etti ama saçlarına ve kaşlarına hep karanfil yağı sürerdi o yüzden karanfilin kokusu bana ananemi hatırlatıyor.
Arkadaşım balkonunda harikalar yaratmışsın, benden bi isteğin olursa seve seve yollarım mesela melisa fidesi ve kasımpatı gönderebilirim özelime adresini yazman yeterli.Senin istediğin başka bişey varsa lütfen söyle sevgiyle,sağlıkla,mutlulukla ve çiçeklerinle güzel bi ömür diliyorum.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön