View Single Post
Eski 10-07-2009, 17:24   #129
Birol
Ağaç Dostu

Birol's Avatar

Giriş Tarihi: 24-02-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi habibe Mesajı Göster
Sn.Birolbey sizin ve Sn.ülkerin de dediği gibi gerçekten de toprakla haşır neşir olanlara bu muamele yapılıyor. Alt katta oturan komşum "saatlerce bahçede duruyorsun. Senin yerine benim içim daralıyor diyor. Bir başkası "kendini çok yoruyorsun diyor. Bir başkası vs vs..... Bizi anlayamıyorlar
Bu yüzden gönüllü yardımcı da bulamıyorum

Gecenlerde 2 akrabama "şu otlarla başedemiyorum biraz yardım edermisiniz" dedim.
Ettiler ama ertesi gün ayy offf- çok fena olduk biz- elim belim -diye diye mızmızlanıp durdular
Bir daha yolmazlarmış

Yabani otlar da çok arsız çok.. Neredeyse utanmasalar, ben bahçeden uzaklaşırken ardımdan uzayacaklar

Sn.Birol Sefanız olsun. Bahçenizde bitkileriniz de harika. Elinize sağlık.

Sevgili habibe
Sanki benim başımdan gecenleri anlatmışsınız, bire bir aynı, gelen ve iki ot yolan aman aman bir dahamı tövbe diyorlar başka bir şey demiyorlar. Yok iki gün kendilerine gelememişler yok belleri tutulmuş, elleri çatlamış mış mış mış...
Birde akıl veriyorlar aman kendine dikkat et fazla yorma ilerde bunun acısını cekersin diye felaket tellallığı yapıyorlar. Evet tarlada yoruluyorum ama eve gelip banyomu yapıp yemeğimi yedikten sonra kahvemi içerken inan bütün yorgunluğumu atıyorum. Cümleler düştü tam anlatamadım bunun sebebide bu gün bahceye gitmemiş olmam. Sağlıcakla kalın.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön