Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kudret Tezel
Sayın aydınlı dahaönce bu domateslerden yedinizmi, yoksa yenimi deniyeceksiniz.Ben daha önce işin bu yanıyla ilgilenmedim. Hatta yetiştirdiğim domteslerin cinsini bile bilmiyordum.Çanakkale dedile çeri çıktı karpuz domates dediler ve inanın çok pahalı aldığım fideler sıradan domates çıktı. ama bu sene bildiğim tohumlardan yetiştirdiğim için pembe domates diyebiliyorum. Tabii onunda cinsleri vardır lezzetleri değişiktir.Fakat sizin ödül almış domatesle bu pembe domatesin farkını test edebilmek için gelecek sezon ikisindende yetiştirip farkı görmek lazım.tohumları hangi adresten temin ettiniz.Tohum almakta bir zorluk varmı.
|
Tohumcunun adresi
http://www.reimerseeds.com/viroflay-spinach.aspx
PAYPAL ile ödeme kabul ediyor ve kayıtlı tohumlar. En üstteki pembe domatesin benzerini Aydında pazardan alıp yedim. Gerçekten çok lezzetli ama biraz kabuğu kalın sadece.
Ben size bu tohumlardan gönderirim gelince. Siz de Heirloom olanlardan tohum elde edip bunları devam ettirebilirsiniz. Ben daha önce hiç bu işi denemediğim için tohumları mundar etmemek adına size de gönderirim. Böylece test etmiş oluruz.
Bir diğer pembe tohum da Anadolu Organik Pembe bauhausta var.
Bu arada besin kitleri geldi. teşekkürler.. 2 saattir evdeki herşeyin EC sini ölçtüm
Ankara suyu 0.3