View Single Post
Eski 08-07-2009, 11:18   #929
Kudret Tezel
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2007
Sevgili arkadaşalarım,gerçekten çok üzgünüm.Az önce bitkilerimi kontrol ederken henüz tam olgunlaşmamış, 1-2 gün daha beklese iyi olur dediğim, dallar arasına sıkışmış bir pembe domates kopardım. ve eşimle birlikte milletin metetiği şu pembe domatesin tadına bir bakalım ,test edelim dedik.Pembe domates olduğunu bilerek yediğimiz ilk domates.
Olmaz böyle bir şey arkadaşlar.İnanın şimdiye kadar kendimizi kandırmışız. şöyle lezzetli böyle lezzetli diye. Bu sene topraksız tarımla beraberliğimin 6. senesi. ve gecen 5 seneye acıyorum. Bu domates gerçekten çocukluğumda yediğim domatesin ta kendisi.Artık bende pembe domates yetiştirenler, bunu yaygımlaştırmak isteyenler bölüğünün bir neferiyim.
Bundan böyle domates diyince Pembe domates, diğerleri benim için bitmiştir.
Bana bu fırsatı veren,bu lezzeti tekrar tatmama sebep olan sevgili arkadaşım malbmana sonsuz teşekkürler ediyorum. Minnetdarım.Sağolsun varolsun. Herkesin denemesini tavsiye ederim.Lezzetmiş, verimmiş, salkımmış, çeriymiş, hepsi masalmış arkadaşlar.
Biraz fazla heyacanlanıp abarttımmı bilmiyorum ama, inanın bambaşka bir lezzet.Yediğimiz domateslerle uzaktan yakından bir benzerliği yok.Herkese tavsiyemdir. Tohum ve fide konusunda elimden gelen bütün gayreti gösreceğim.Hoşçakalın.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön