Sayın TEzel
Önerinizi yapmaya başladım yarına bitmiş olur. Gardena borulara şekil vermek zor oluyor esnek olmadıkları için o zaman da iş uzuyor.
Sizin bahçede fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile damlatma başlıkları 0-20 lt/saat ayarlanabilir olanlardan değil mi....
Benim saksı sistemimde her damlatma başlığından yaklaşık 3 lt/saat (saksı başına 6 Lt/saat ediyor 2 başlık olduğu için) debi ile su aktığı düşünüldüğünde süper iri perlit ortamında domates için nasıl bir sulama rejimi olabilir sizce?
Bu arada tam deneyemedim daha ama 1.5 metrelik ana dağıtım borusu olmasına rağmen en sondaki 4lt/saat kapasiteli başlıklardan çok az su geliyor. Acaba pompadan sonraki basınç düşürücüyü (GArdena Master Unit-1000 basınç düzenleyici ve filtre) ayırsam çözüm olurmu?
|