Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon
Gilancığım, Güler Hanım vermiş cevabı. Ben geçen yıl canlı hallerinde kesmeye kıyamadım, dallarında kuruyuncaya kadar tuttum, yaz sonunda kesip vazoya yerleştirdim. Renkleri orijinal halleri gibi olmadı ama yine de çok beğendim.
Aramızda telapatik bir durum oluştuğuna inanıyorum  Çünkü bu sabah, sizin bu yazınızı okumadan önce, Deniz Lavantaları ve Ortancalarla ufak bir aranjaman yaptım. Fotoğraf makinamın pilleri bitmişti, şarj olmalarını bekliyordum. Birazdan çekip, paylaşacağım.
|
Bu durumda biraz daha beklemeye karar verdim. Zaten topu topu 5-6 çiçeği var, onları da kesmeye hiç kıyamıyorum

Değil begonvil, biz daha ortancaları bile bahçeye dikemiyoruz, ondan azıcıklar böyle

Renkleri geçerken keseyim. Zaten sizin geçen sene eklediğiniz resimdeki renkler çok hoşuma gitmişti benim.
Saç spreyi fikrini unutmuştum, hatırlattığınız iyi oldu. Güler Hanımcım, yapış yapış olmuyorlar

Annem kesme çiçek alınca daha çok dayansın diye üstüne sıkar. Sanırım incecik film gibi kaplıyor çiçeği, böylece nem kaybetmesini önlüyor.
Bodur begonvil muhteşem olmuş! Bauhaus'ta görmüştüm. 5 cm falan boyu vardı, çok cazip gelmemişti ama böyle olacağını bilsem kaçırmazdım

Artık siz hepimizin yerine bakar büyütürsünüz, biz de izleriz
Ortanca-deniz lavantası aranjmanını da merakla bekliyorum