EVET ARKADAŞLAR KUDRET AMCA BİLGİSAYAR BAŞINDA BİZLERİN NELER BAŞARABİLDİĞİNİ GÖRMEK İSTİYOR... HERKES ARADA BİR SELAM VERSİN BİR FOTO. KOYSUNDA YANLIZ KALMAYALIM...
BU DA BENİM MESAJIM....
" Buradayım Kudret amca... Ama işyerinde yalnız olduğumdan pek mesaj yazamıyorum...
Sadece yeniliklere bakıp senin mesajlarını ve kimya bilgine hayran olup geziniyorum...
Zaten 2 hafta önce farkındaysan banner yedim.. İsmimin altında kuralları öğreniyor yazıyordu.. Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üflüyoruz...
Sana daha önce bahsetmiştim.. Ağaç Net'in Yemyeşil projesi var diye Ömerli'de... Her hafta sonu oraya gitmeye çalışıyorum... Ev İş Tatil derken zaman geçiyor... Yaz dönemi olduğundan mıdır nedir zaten topraksız tarım üyelerinde bir gevşeme var... Tabii olarak bütün kış öğrendiklerimizi uygulama aşamasında ilgimiz oralarda... Senin bitkilerinde bir haberim var.. verdiğin kudret narlarından 6-7 adet iri ceviz büyüklüğünde meyve var...
Fakat domateslerin büyük bölümü kayıp.. Özellikle kök tahribatları çok olduğu için yeni kök yapsada gövde çürükleri oluştu ve bir çoğunu kaybettik... Ama 3-4 tanesi bir karış daha uzadı. Henüz çiçeklenmediler ama umutluyum... Bahçemde ve sistemde genel olarak domatlarım çiçek ve meyve bağlamada... Amatör açgözlü olur mantalitesi nedeniyle seninkiler kadar sık ve el ayak girmediği için müdahale edemeden birbirleriyle yarışıyorlar.. Son bir şey sistemde EC yi 3,3 çıkardım. Tepkilerini bekliyorum.. Bakalım ne olacak... Benden haberler böyle... Gül gibi geçinip gidiyoruz...""""