Avokado Bölümünde Konunun Dışında Yazı Yazmamın Açıklaması :
Sayın Malina
Avokado bölümüne neden konuyla ilğisi olmayan ( Toprak Nasil Meydana Geldi Merak Eden Okusun ) yazımı ekledim açıklayayım. Bu küçük yazımı forum bölümlerine yazmadan önce sitenin arama bölümünden ( Toprak ) ile ilğili birden çok arama yaptım. Arama yapmamın sonucunda bu yazıyı yazacak konu bulup merak eden değerli dotlarımıza bu açıklayıcı yazımı aktaramadım.
Yazdığım yazının küçük olması ve devamının olmaması sebebiyle ve yeni konu acmam komik olur diye Avokado bitkisi bölümüne deneyim ve bilğilermi aktarırken bu küçük yazının bir bukle renk katsın istemiştim.
Her konuda olduğu gibi konunun anlamını içerik olarak, içeren yazıları yazmamız dediğiniz gibi doğru olur. Sitemizin saygın değerli Yöneticisi olarak gerekli duyuyorsanız Yeni konu olarak acalım **** bu yazıyı bu konuyu içeren bir konunun altına taşımada önerinizi sunarsanız büyük bir memnuniyetle bu yazıyı yerine uygun konuya taşımanıza emeğiniz hassasiyetle yerinde olacaktır.
Ve bilinmesi gereken sitenizin seviyeli bir bilgi platformu olması nedeniyle kendi siteme Avokado bitkisi ile ilğili yazı yazmadan önce sizin değerli dostlarımızın yararlanası için ilk önce sizin sitenize yazmayı uygun buluyorum.Saygılar
|