View Single Post
Eski 04-07-2009, 19:14   #468
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili Jineop, ben de özledim bende....

Sevgili Sevim hanım,
Alıntı:
Banane banane ağlarım ben Şimdi kıskandım işte. Sardunyalar Güler Hanıma demek. Nerde benim sardunyalarım
Fotoğraftaki sardunyaları sevgili Güler göndermişti, bunun için ilk açan çiçekleri Güler hanıma ithaf ettim, merak etmeyin zamanı gelince hatırlatın yeter.

Sevgili Ülker, balkon bahçe kıyaslaması yapmayın, bitkilerimiz bizim yavrularımız gibi, hani beş parmağın beşide bir hangisini kessen aynı şekilde acır derler ya, işte aynen öyle bir şey, mutlaka siz de çok üzülmüşsünüzdür.
Bakıyorum da domateslerim ve hıyarlar toparlanmaya başladılar bile, çiftçiler ne yapsın, bütün bir yılın emeğini kaybettiler, Allah beterinden korusun.

Sevgili Fatma hanım, teşekkür ederim, ne kadar çok dostum varmış, çok mutlu ettiniz beni.

Sevgili Nazlı, geçti gitti, artık üzülmüyorum, çiftçilerin halini düşününce, evimin yakınında bir yere buğday ekmişler, hasatını yapmışlar ama tarladan kaldırmamışlardı, toplanmış yığılmış ekinlerin üzerine yağdı onca yağmur ve dolu, sonra ne yaptılar bilmiyorum.

Sevgili arkadaşlarım, hepinize teşekkürler ediyorum, üzüntümü paylaştığınız için, hepinizi de çok ama çok seviyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön