Sevgili Adalet Hn, bitkilerin yerini değiştirmeyi çok sevmediğim için dikim öncesinde çok kafam karışık oluyor. Sabırsızım ama bunu netleştirmeden dikmiyorum. Şimdi aynı şey, Sn. Liliumdan aldığım lilium soğanları ile ilgili, hâlâ dikemedim. Güneş alan bir yerde ve kokusunu almak için veranda yanında olmasını istemiştim ama yazın fazla sudan çürüyebilirmiş (veranda sık yıkanıyor), uygun yer bulana kadar kafama takılı kalacak.
Bu arada ben de çok hata yapıyorum ama her hata bir ders veriyor. Hazır bahçeye konmaktansa, öğrenerek uygulamak daha bana göre. Yanlış olan şeyi sonraki dönemde düzeltme imkanı da olabiliyor. Bu nedenle hatalarla hiç moraliniz bozulmasın, ayrıca bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel, tohumlarınızdan bana bile düşüyor. Her bahçe sahibini yansıtmalı, onun istediği tarzda olmalı ama metod ve bilgi kısmına gelince hepimiz birbirimizin fikrine ve yardımına açığız zaten.
Bugün ben eksik (kel) köşelerimden örnek verdim, fikirler aldım; yarın da siz bizimle paylaşın, bahçenizi bir karıştıralım