View Single Post
Eski 03-07-2009, 15:55   #447
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili Gilan, teşekkür ederim, kısa zamanda toparlanabilirler mi bilmiyorum.

Sevgili DefneD, vapur dumanı tohumdan kolayca yetişiyor, manzarası hoş, tavsiye ederim.

Sevgili Bahar, bahçem için övgü dolu sözler yazmışsınız, bu sene çeşit konusunu abarttım, seneye sadeleştirme programı uygulayacağım çok fazla çeşit olduğunda görsel yorgunluk oluyor, bakımlı ve uygun yerlere uygun çiçekler bulmak çok önemli, seneye daha değişik bir bahçe düşünüyorum.

Sevgili Ülkü, biraz zaman alacak ama çiçeklerim şimdiden toparlanmaya başladılar, en çok da daturalarımın nazik yapraklarına zarar vermiş, hiç yaprakları kalmamış gariplerin

Sayın Fikreteren, gerçekten bir afat olmuş, iyi ki ben yoktum, buradaki otomobillerin tavanları da hasar görmüş.
Yardım isteğinizi hemen değerlendirmeye alıyorum, bahçeme yeni bir yüz vermek istiyorum, yardımlarınız bu konuda olursa sevinirim, sevgili Kiraz'ın bahçesine hayranım, yeşil yapraklı süs bitkilerinin yanında öbek öbek çiçekler, toprak görünmüyor, işte böyle bir bahçe hayal ediyorum.

Sevgili Selenn, sağ olun, dostlarımın tesellisleri ilaç gibi geliyor bana.
Hazeranlarım hep kırılmış, glayöllerim de öyle, insanın içi burkuluyor kırık dalları görünce.

Cumhur bey, ben elimden geleni yaparım ama insanın şevki kırılıyor, yığınla boynu bükük çiçekleri görmek çok acı.

Sevgili Vildan hanım, teşekkür ederim, bu sene doyasıya kiraz kayısı şeftali yiyemiyeceğiz, vişnenin de yarısı yerlerde, daha beteri de olabilirdi, domates fasulye ve hıyarlar yavaş yavaş toparlanıyorlar, verimleri gecikecek gibi görünüyor.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön