View Single Post
Eski 01-07-2009, 15:31   #111
Koyu yeşil
Ağaç Dostu

Koyu yeşil's Avatar

Giriş Tarihi: 24-10-2007
Ya ben sizin bahçelerinizi gezmekten kendi bahçeme girmez olmuşum . Meğer arkadaşlarım bir sürü mesaj yazmış da haberim olmamış, kusura bakmayın. Ama görüyorsunuz ki mazeretim var. Bu kadar güzel resimler eklemeseydiniz siz de ))

Aslında bahçeden yeni resimler eklemeliyim. Söz yarın. Elimde passiflora incarnata var fide halinde. Acaba bahçeye eksem İzmir kışına dayanır mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Sevgili Çekirdek'in hediyesi 2 adet clematisim var! Bunları güneş durumuna göre ya duvar dibine ya da bu yeni çite sardırabilirim.

Bir de çimlendirmeye çalıştığım passiflora mollissima tohumlarım var. Umarım hiç değilse bir tanesi çimlenir. Beklemedeyim.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Yarın yeni resimler ekleyeceğim. Şahane bir japon gülüm var, tomurcukta şimdi. Çok beğeneceksiniz .
Bir diğer gelişme de çilek guavası, minik boyuna bakmadan meyve vermeye başladı. Bahçemdeki tek meyve ağacının bir guava olduğunu düşününce gülmek geliyor içimden. Geçen sene yapraklarının kırmızılığını beğenerek almıştım bu fideyi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Koyu yeşil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön