View Single Post
Eski 01-07-2009, 11:35   #17
mustiist
/

Giriş Tarihi: 30-06-2009
Tekrar Merhaba,
Alposkay, eğer oradan bir yer alma konusunda fikirlerimi ve yardımımı istiyorsan, maille bana ulaşabilirsin. Bu arada komisyoncu falan değilim)) "Sadece kaç taş ev daha kurtulur veya yerlerine yenisi yapılsa bile, doku nasıl korunur"un peşindeyim... Bu arada bu işleri yaparken de, rantçılara rant sağlamadan, fiyatları suni olarak arttırmadan, alana da satana da yarayacak şekilde yapabilirsek ne ala. Benim e-mailim mustiist @ yahoo . com ...

Bu arada memet'in sözünü ettiği festivale çok gelmek isterdim ama iş hayatı işte Gelecek sene kesin diyelim

Hoşbulduk tenar... evet o ev bu... Karaburun ve Saip'i seçtikten sonra araştırmalarım sonucu bu en iyi alernatif olarak göründü bana. Bir gün ilanlar içinde göremeyince çok üzülmüştüm. Ertesi gün yeniden görünce, bir günlüğüne Karaburun'a gittim işi bitirmek için Hatta maddi ve manevi gücüm yettiğince, taş evleri kurtarmak ve taş ev almak ve yenilemek isteyen herkese de yardımcı olmak niyetindeyim. Özellikle Saip Köyü'nün üzerinde bir taş ev kümesi var ve bir meydan var. Meydanın kenarindaki yıkıntının da bir kilise olduğunu öğrendim. Bina olarak en azından Onu ve meydanı hayata geçirmek, şu an benim için bir rüya ama rüyalar gerçekleşmek için var... Yolların da kaldırım taşından olduğunu düşününce, heyecanlanıyorum

Zeytinci,
gerçekten zeytincilik mi yapıyorsun? Benim arzum orada küçücük de olsa bir zeytin ağacı kümesi ve aralara da asmalar koymak

mustiist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön